Godmorgon

Godmorgon! hoppas ni har sovit gott för det har jag iaf :) jag vaknade nyss och här sitter jag med en skål Start och vanilj yoghurt , idag ska jag till stan med Emma och Miriam vi ska köpa potatis därifrån det kostar en krona för ett kilo sa dom :) igår var jag hemma hos dom och vi hade jättekul sen efter ett tag blev vi sugna på godis så jag åkte mina rollerblades och miriam gick med nimba och naomi tog cykeln till willys men när vi var där så var det stängt.. så vi gick tillbaks och vi gick in i issa iställlet och köpte godis :) vi spelade Geni vi satt och kollade djur på blocket dopm var så söta. jag har fått en massa myggbet och på min armbåge har jag 15 st bredvid varandra.. dom kliar så mkt :( men aja hejdå :love:


                                       
+                          

                         
                                   =
                  
hahaha :)


Hejhej

Hejhej jag kom hem från skarasommarland igår kväll, det var jätteroligt i jag skriver mer om det lite senare och det kanske kommer lite bilder :) Hejdå :love:

Godmorgon

Godmorgon allihopa! jag glömde skriva godnatt igår :( men jag viller bara säga att det inte blir fler inlägg tills på fredag tror jag Hejdå :love:

ps SKARASOMMARLAND IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love:

Baddräkt :)

Hejhej jag har köpt en ny baddräkt och just nu kollar jag på spiderwick :) Hejdå :love:

Packa

hejhej om nån timme ska jag börja packa till imorn ( SKARASOMMARLAND) så det kanske inte blir fler inlägg idag förutom Godnatt :) :love:

Godmorgon :)

Godmorgon allihopa, förlåt för att jag inte skrev godnatt igår jag somnade på soffan men iaf hoppas ni har sovit gott hejdå :love:

!!

Det var min fula syster som skrev inlägget där det står : Jag är sjukt ful jag skrev inte det !!

skolavslutning

Här är 2 bilder från min skolavslutning :)


Aquamarin

hejhej jag kollade nyss klart på Aquamarin på tv11 och den var jättebra. hejdå :love: :thumbup:

Spel :)

Hejhej jag sitter och spelar spel nu, och jag kollar också lite fail bilder på www.shitbrix.com :) jag rekomenderar den sidan :) hejdå :love: :thumbup:


Väder :/

Hejhej, skiit väder idag, det ska regna hela dagen.. :/ men man får väl göra något roligt hemma då :) hejdå :love:


Godmorgon :)

Hej och godmorgon :) jag hoppas ni har sovit gott :love:

Godnatt :)

Det blev tydligen inte sista inlägget för idag men det här är det. Jag är jättetrött nu och ska gå och lägga mig nu, Godnatt allihopa :love:
Sov sött <3 :love:

Syrran :)

Hejhej min äldsta syster har kommit på besök hos oss nu, och jag vet inte om det blir fler inlägg idag för att jag ska umgås med henne ganska mycket så hejdå :) :love:

Pirates of the Caribbean

hahahaha jag älskar den här ''låten''

Haha

jag fixade det där med kommentarerna utan att behöva byta design :)

Kommentera?

hejhej jag har precis märkt att det inte går att kommenter a men jag tror det beror på min design jag ska byta till den andra om jag hade förr :)

Tjatja

Hallu alla mina sötnozar, jag vill gärna ha fler besökare och då vill jag att ni berättar för era kompisar om min blogg och ni som har en blogg kan ni länka mej så länkar jag er :) se ya

Film!

Hejhej jag har precis kollat klart på Föräldrarfällan med miriam och den var jätte bra :) Se ya

Dagens låt :)


JB<3<3

jag ville bara att ni skulle veta att jag är ett riktigt JUSTIN BIEBER FAN jag är en Justin Bieber Beliber!!

Brosjön!

hejhej jag kanske ska dra t brosjön idag med Emma och miriam men miriam sa att hon kanse stannar hemma så det blir typ jag och emma :)

FÖDELSEDAG!!!

hejhej jag fyller år om exakt 17 dagar :) jag längtar så mkt, jag ska åka till gröna lund med min syster och min Bästis Filippa i juli vet inte exakt vilket datum.. men aja ses :love:

Godmorgon :)

Godmorgon mina sötisar :love: jag vaknade typ för en timme sen jag läste lite kalleanka som pappa hade köpt :) och nu skriver jag ett inlägg :P snart kommer miriam och hjälper mig lite med bloggdesignen :) hejdå ses snart igen :D



Godnatt :)

Godnatt nu mina sötnosar :love:

SKARASOMMARLAND!!!!

Hej hej :) på tisdag ska vi åka till skara sommarland. för er som inte vet är det ett tivoli/vattenland, det är jätteroligt där:) vi brukar nästan åka dit varje år, förra året åkte vi med Emma och miriam om ni vill veta mer om skara sommarland gå in på www.sommarland.se

Mer bilder

Här kommer lite fler bilder :love:

Jag och min andra bästis Filippa :)

jag på mcdonalds :)

jag och min syrra ( nesa) i skarasommar land

Bilder ;)

Här kommer några bilder :)
Jag :)
Min bästis miriam :)
jag och mina syskon ( jag e i mitten)

mitt skolfoto )

Hej <3

Hej, jag har precis gjort denna blogg och jag hoppas ni kommer gilla den :) hejdå <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0